ΤΟ CONCEPT

Τα Bubbletale πίσω από την ιδέα

Τα Bubbletale αποτελούν ένα φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στον χώρο της εστίασης καθώς προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία, σε γεύση, ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Με συνεχή ανάπτυξη, διακρίσεις και υγιεινές επιλογές έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με την δημιουργία καταστημάτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ παράλληλα επεκτείνεται η παρουσία της αλυσίδας και στο εξωτερικό.

Το ταξίδι για τα Bubbletale ξεκινά το 2013 όταν η ελληνική πρωτοβουλία ζωντανεύει και εισάγει το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο “bubble tea” στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα υγιεινό ρόφημα, το οποίο συνδυάζει διασκεδαστικά το τσάι με το σιρόπι και τις φρουτένιες φυσαλίδες.

Μια νέα φιλοσοφία ροφημάτων, γλυκών, ζαχαρωτών και σνακ βρίσκει το σπίτι της, σε ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά φιλικό για την οικογένεια και τους νέους, περιβάλλον. Τα Bubbletale δημιουργούν ροφήματα χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις και νόστιμους συνδυασμούς δίνοντας τους ιδιαίτερα ονόματα και σερβίροντας τα, στα δημοφιλή πλέον “ποτήρια με το μεγάλο καλαμάκι”.

ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΑΙ

Το πιο δημοφιλές προϊόν του καταστήματος είναι φυσικά το τσάι. Πράσινο, μαύρο αλλά και γλυκό κόκκινο τσάι αποτελούν νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών, χειμώνα και καλοκαίρι. Μάλιστα, το κόκκινο τσάι δεν περιέχει καφεΐνη, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους νεαρούς επισκέπτες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Bubbletale δεν είναι μόνο το bubble

tea

Tο τσάι δεν είναι το μοναδικό ρόφημα που μπορεί να βρει κάποιος στα Bubbletale. Γρανίτες, σοκολάτες, milkshakes, yogitales, cocktails αλλά και ξεχωριστοί καφέδες πλαισιώνουν το μενού. Ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς, pop corn και πολλά άλλα, συμπληρώνουν τα ροφήματα ολοκληρώνοντας την απόλαυση.

10

Χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορα.

300+

Συνδυασμοί και συνταγές ροφημάτων.

50.000+

Ικανοποιημένοι πελάτες που δοκίμασαν τα προϊόντα μας.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Τα Bubbletale σε σημεία

Τα Bubbletale διαθέτουν έναν ιδιαίτερο κατάλογο, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στην εκάστοτε περίοδο με σκοπό να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών. Το Halloween και τα Χριστούγεννα είναι δυο από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους για την αλυσίδα. Τόσο ο κατάλογος των καταστημάτων, όσο και η ατμόσφαιρα γίνονται ένα με το concept!

Τα Bubbletale προσφέρουν την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης, ελάχιστα royalties και με συνεχώς αυξανόμενο πελατειακό κοινό. Παρέχουν συνεχή υποστήριξη στους franchisees τους σε όλους τους τομείς, τεχνογνωσία, άμεση και γρήγορη εκπαίδευση, δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικές καταναλωτικές αγορές και εγγυώνται τον σωστό τρόπο λειτουργείας της αλυσίδας.

ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

* Με την εγγραφή στο newsletter μας, συμφωνείς με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.